Kaip informuoja bendrovė, lizingo bendrovė nauju vardu ir prekės ženklu pradės veikti nuo lapkričio 8 dienos. Nuo dabar pradedamas ir prekinio ženklo keitimas įmonės padaliniuose ir pas daugiau kaip 1500 bendrovės partnerių. Nuo lapkričio 13 dienos atitinkamai keisis ir bendrovės juridinis pavadinimas.

„Mokilizingas“ yra naujas pavadinimas, kuris geriau atspindi pokyčius mūsų veikloje – į priekį jau kelis mėnesius žengiame su solidžiu Estijos banko LHV ir Lietuvos kapitalo investicijų fondo užnugariu. Pats žodis "Moki" siejamas ne vien su mokėjimu pinigais ar mokesčiais, o su žinojimu ir sugebėjimu, mokėjimu pasirinkti“, – sakė „Mokilizingo“ direktorius Jurgis Rubaževičius.

Anot bendrovės, sutartys, teisės ir įsipareigojimai išliks nepakitę. Taip pat ateityje bendrovė planuoja plėsti paslaugų spektrą bei partnerių tinklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)