Pelningi bendrovei buvo visi vykdomi verslai: mažmeninė ir didmeninė drabužių prekyba, pastatų ir logistikos centro nuoma. Mažmeninė prekyba „Monton“, „Mosaic“, „Baltman“ ir „Ivo Nikkolo“ tinkluose augo 53,4 proc., didmeninės prekybos augimas – 15,9 proc. Bendrieji „Baltika Group“ pardavimai per šį laikotarpį augo 43,8 proc. Iš pastatų ir logistikos centro nuomos per tris šių metų mėnesius „Baltika“ uždirbo 3,53 mln. litų.

„Baltika Group“ šiuo metu priklauso 122 „Monton“, „Mosaic“, „Baltman“ ir „Ivo Nikkolo“ parduotuvės šešiose Rytų ir Vidurio Europos rinkose: Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje, Rusijoje, Ukrainoje ir Lenkijoje.

Dukterinei bendrovės kompanijai „Baltika Lietuva“ priklauso 30 parduotuvių įvairiuose Lietuvos miestuose: 11 „Monton“, 11 „Mosaic“, 6 „Baltman“ ir 2 „Ivo Nikkolo“ parduotuvės. Bendras parduotuvių prekybinis plotas – 5240 kv. metrų. Į tinklo plėtrą Lietuvoje šiais metais bendrovė investavo daugiau nei 4 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją