Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, užsisakius prekes jau gerai šiauliečiams pažįstamoje „Bolt Food“ programėlėje, iš Vytauto gatvėje įsikūrusios parduotuvės jos bus pristatomos per maksimaliai trumpą laiką – platformos kūrėjai siekia, kad dauguma užsakymų vartotojus pasiektų per pusvalandį ar greičiau. Pristatymo spindulys apima didžiąją dalį Šiaulių miesto, 10 kilometrų atstumu nuo parduotuvės.

Šiauliai mūsų planuose buvo nuo pat pradžių. Atlikome visus namų darbus ir esame įsitikinę, kad šiauliečiai įvertins naują apsipirkimo patirtį ir taps nuolat grįžtančiais greitojo apsipirkimo klientais“, – teigia Emilija Dadonaitė, „Bolt Market“ vadovė Lietuvoje. Pasak jos, jau kuris laikas buvo stebimi ir analizuojami „Bolt Food“ programėlės duomenys, jos vartotojų Šiauliuose pomėgiai ir pasirinkimai. Tikimąsi, kad pirmąja teigiama patirtimi taps ir artėjančios šventės, kurių metu platforma veiks įprastu režimu.

Šiuo metu Šiaulių parduotuvės asortimentą sudaro daugiau kaip 1,5 tūkst. prekių, tačiau artimiausioje ateityje žadama jį plėsti ir nuolat atnaujinti.

„Atsakingai žvelgiame į kiekvieną naują rinką, nes vartotojams atnešame ne tik besiplečiantį asortimentą, bet ir iš esmės naują apsipirkimo koncepciją. Siekiame, kad žmogui būtų ranka pasiekiami ne tik baziniai produktai, bet ir mėgstami, gerai pažįstami prekės ženklai. Dėl to itin svarbu suprasti kiekvieno miesto specifiką – būtent pagal ją per mėnesį trečdaliu išplėsime Šiauliams skirtą asortimentą“, – žada E. Dadonaitė.

Jos teigimu, iki metų pabaigos vyks intensyvi parduotuvių tinklo plėtra visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose – tiek naujuose, tiek Vilniuje ir Kaune, kurių gyventojai per kelis mėnesius užsakymų skaičių augino dešimtimis kartų.

Iki šiol „Bolt Market“ greitasis prekių pristatymas buvo vykdomas iš parduotuvių Vilniuje (Kalvarijų g., Smolensko g. ir Ukmergės g.) bei Kaune (Savanorių pr.), o Šiauliuose veikia kitos „Bolt“ platformos paslaugos – pavėžėjimas, paspirtukų nuoma bei maisto pristatymas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją