Kaip rašo „Verslo žinios”, projekto vertė, išankstiniais skaičiavimais, turėtų siekti apie 20 mln. Lt, planuojama sukurti apie 140 darbo vietų. Tikimasi, jog dalį finansavimo – 6,7 mln. Lt – pavyks gauti per ES paramos priemonę „Invest LT–2“. Tačiau net jeigu paramos gauti nepavyks, projektas, kad ir mažesnės apimties, vis tiek bus įgyvendinamas.

Pasak V. Žukausko, įmonė išsinuomavus laisvus „Šiaulių tauro televizorių“ gamybos plotus pradės didelės konstrukcinės integracijos televizorių gamybą.

Šiuo metu numatoma, jog pirkėjams gali būti pasiūlytos trys televizorių „šeimos“, jose būtų įvairių dydžių – 22, 24, 32, 39, 40 ar 50 colių – televizorių. Jų dizainą turėtų kurti suomiai, matrica bus korėjietiška, detalės – iš Kinijos.

Vadovas tarp potencialių pirkėjų mini Ukrainą ir Baltarusiją, taip pat orientuojamasi į Didžiąją Britaniją ir Prancūziją.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)