Šiuo metu „Shift4 Payments Lithuania“ yra paskelbusi 66 laisvas pozicijas. Didžiausias komandos augimas planuojamas Operacijų valdymo centre – per šiuos metus čia bus įdarbinta daugiau kaip 200 klientų aptarnavimo, rizikų valdymo, ir kitų specialistų.

Auga ne tik jau veikusios komandos, struktūroje atsiras ir naujas „Shift4Shop“ departamentas, kuris konsultuos klientus, besinaudojančius internetinės prekybos platforma.

Operacijų valdymo centre dirbantys specialistai aptarnauja Šiaurės Amerikoje veikiančius „Shift4“ verslo klientus: barus, restoranus, viešbučius, kazino, sporto arenas ir kitų pramogų ir paslaugų industrijų verslus. Tikimasi, kad ateityje šis centras aptarnaus ir Europos šalių rinką.

Plėtra planuojama ir Vilniuje veikiančiame bendrovės Programinės įrangos kūrimo padalinyje, kurį planuojama išplėsti bent 20 proc. Šiuo metu ieškoma patyrusių programinės įrangos kūrimo specialistų: Android, JavaScript programuotojų.

Planuose – 8 aukštų biuras miesto centre

„Shift4 Payments Lithuania“ šiuo metu yra įsikūrusi miesto centre, A. Goštauto gatvėje, „Eika verslo centre“.

„Iki šiol buvome įsikūrę per 4 verslo centro aukštus – beveik 3000 kv. m. ploto biure. Šį mėnesį prijungėme dar vieną, 12-tą verslo centro pastato aukštą, su neįtikėtina miesto panorama. O iki metų pabaigos planuojame prisijungti dar tris papildomus aukštus,“ – teigia T. Vizgirda.

Tadas Vizgirda

Po papildomų aukštų prijungimo įmonės užimamas biuro patalpų plotas turėtų padvigubėti iki 4400 kv.m. Pasak „Eika“ Turto valdymo departamento direktoriaus Giedriaus Brūzgės, su kiekvienais metais „Shift4 Payments Lithuania“ ryžtasi didinti savo modernaus biuro erdves.

Pasak „Shift4 Payments Lithuania“ vadovo, ambicingi bendrovės tikslai neišvengiamai susiduria su nuožmia konkurencine kova dėl specialistų, ypač IT srityje. Tačiau jo teigimu, įmonės siūlomas naudų paketas suteikia didelį pranašumą.

„Tikrai ne visos bendrovės gali pasiūlyti įmonės akcijų paketus ar galimybę JAV paskraidyti naikintuvu kartu su bendrovės įkūrėju Jaredu Isaacmanu,“ – teigia T. Vizgirda.

T. Vizgirda pažymi, kad esami įmonės darbuotojai taip pat padeda atvesti naujų kolegų. „Shift4“ turi rekomendacijų programą, kai esami darbuotojai yra skatinami rekomenduoti savo darbdavį kitiems.

„Beveik kas antras naujas kolega, praėjusiais metais prisijungęs prie mūsų komandos Vilniuje, buvo rekomenduotas esamų darbuotojų. Už sėkmingą rekomendaciją įmonės darbuotojai gauna finansinį paskatinimą. Per praėjusius metus už sėkmingas rekomendacijas savo darbuotojams išmokėjome virš 80 tūkst. eurų paskatų,“ – skaičiais dalijasi „Shift4 Payments Lithuania“ vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją