„Prieš atnaujindami paslaugų planus privatiems klientams atlikome įvairaus amžiaus klientų apklausas ir atsižvelgėme į jų poreikius ir pageidavimus kartu su įprastomis kasdienės bankininkystės paslaugomis, tokiomis kaip pinigų pervedimas, naudojimasis mokėjimo kortelėmis, gauti įvairesnių paslaugų ir daugiau naudų iš vienų rankų.

Kad teiktume didesnę naudą savo klientams, pridėjome naują paslaugą – momentinį draudimą nuo traumų.

Be to, atsižvelgdami į infliaciją, augančias pragyvenimo išlaidas ir klientų pageidavimus kartais pasiimti daugiau grynųjų pinigų ir turėti daugiau lankstumo, nustatėme didesnį grynųjų pinigų limitą“, – komentuoja Eglė Dovbyšienė, SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė.

Anot jos, toliau lieka galioti ir įprasti paslaugų planų privalumai, tokie kaip neriboti pinigų pervedimai į Europos šalis eurais be papildomo mokesčio, renkantis daugelį planų, galimybė pasiimti grynųjų pinigų iš bet kurio banko bankomato Lietuvoje ir visame pasaulyje be jokių papildomų banko mokesčių, neribotas sąskaitų skaičius, renkantis daugelį paslaugų planų, kuris praverčia tvarkant savo asmeninius finansus ir į atskiras sąskaitas pervedant lėšas skirtingoms reikmėms – pavyzdžiui, kasdienėms išlaidoms, komunaliniams mokesčiams, transportui ir pan.

Atnaujinti paslaugų planai privatiems klientams kainuos nuo 0,69 Eur/mėn. iki 7 Eur/mėn. Brangiausiam ir didžiausią naudą suteikiančiam planui visus šiuos metus bus taikoma perpus mažesnė kaina – 3,5 Eur/mėn.

Jauni klientai (vaikai ir jaunimas) paslaugų planu naudosis nemokamai. Senjorai galės naudotis paslaugų planu, suteikiančiu neribotą sąskaitų ir pervedimų skaičių, 600 Eur/mėn. grynųjų pinigų paėmimo limitą ir 50 Eur per metus momentinį draudimą nuo traumų ir kitas naudas. Senjorams paslaugų planas KASDIENIS kainuos 1 Eur/mėn.

Lyginant kainodarą, šiuo metu SUMANU planas klientams kainuoja 1 Eur per mėnesį, atitinkamas KASDIENIS (su kiek daugiau paslaugų) be lengvatų jau kainuotų 2 eurus.

SEB kainodara

Momentinis draudimas nuo traumų apims visus netikėtus nelaimingus atsitikimus, dėl kurių reikia apsilankyti skubios pagalbos skyriuje. Pavyzdžiui, paslydus ant plikledžio ir susimušus ar susilaužius pirštą, ranką ar kitą kūno vietą, netyčia nusideginus ranką, gaminant valgyti, įsipjovus atliekant buities darbus, susižeidus sportuojant ar užsiimant mėgstama veikla, pavyzdžiui, dirbant sode. Reikės turėti nelaimingą atsitikimą liudijantį skubios pagalbos skyriaus gydytojo išduotą medicininį dokumentą, ir per dvi darbo dienas bus išmokama draudimo išmoka.

Klientams, turintiems paslaugų planą KASDIENIS, ji sieks 50 Eur, KASDIENIS+ – 100 Eur, PREMIUM – 200 Eur. Toks momentinis draudimas nuo traumų paslaugų planų turėtojams galios ir užsienyje.

Didesnė išgryninama suma. Priklausomai nuo pasirinkto plano, klientai galės naudotis nuo 550 Eur/mėn. (planas MINIMALUS) iki 2000 Eur/mėn. (planas PREMIUM) grynųjų pinigų paėmimo limitu už paslaugų plano mokestį.

Šis limitas galioja ne tik SEB bankomatuose, bet ir pasiimant grynuosius pinigus Lietuvoje ir užsienyje. Tai reiškia, kad klientams nereikia ieškoti SEB bankomato ir prireikus grynųjų gali pasiimti ten, kur jiems patogu.

Aplinkai draugiškesnės mokėjimo kortelės. Siekdamas mažinti plastikinių kortelių poveikį aplinkai, bankas pristatys aplinkai draugiškesnes nei plastiko korteles, turinčias mažesnį CO2 pėdsaką nei įprastos kortelės. Be to, debeto kortelės turės specialų apčiuopiamą įkirpimą, kuris padeda regėjimo negalią turintiems žmonėms patogiai ir intuityviai ja naudotis bankomatuose ir prekybos vietose.

Pirkinių draudimas. Klientai, turintys paslaugų planą ir kredito kortelę, galės naudotis ne tik kelionių draudimu, bet ir pirkinių draudimu mokėdami tik paslaugų plano mokestį. Ši draudimo paslauga taikoma kredito kortelių savininkų pirkiniams, atsiskaičius už juos kredito kortele ir fizinėse, ir el. parduotuvėse visame pasaulyje. Pirkinių draudimas apsaugo pirkinius nuo sugadinimo, sunaikinimo ar praradimo dėl bet kokio staigaus ir netikėto įvykio iki šešių mėnesių nuo pirkimo datos.

Kaip pranešime SEB nurodo, atnaujintus paslaugų planus bus galima rinktis nuo balandžio 9 dienos, o dabartiniai paslaugų planai galios iki š. m. trečio ketvirčio – jam artėjant bankas informuos klientus apie tolesnius veiksmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)