Kaip rašoma SBA pranešime, inžinieriaus išsilavinimą turintis A. Kochanskas pastaruosius kelerius metus dirbo „Robotex“ vykdomuoju direktoriumi, atsakingu už robotikos ir automatizacijos projektų įgyvendinimą, prieš tai vadovavo kitoms gamybos įmonėms ar jų padaliniams.

„Įmonę ir komandą pažįstu gerai, todėl žinau, kokių rezultatų galime kartu pasiekti. Keliu ambicingus artimiausius tikslus – išlaikyti 30-50 proc. augimą per metus. Tą pasiekti planuojame plėsdami produktų portfelį, robotikos bei automatizacijos paslaugas siūlydami skirtingų sektorių gamybos įmonėms. Taip pat stiprinsime strategines partnerystes su didžiausiais automatizacijos ir robotizacijos paslaugų tiekėjais pasaulyje“, – sako naujasis „Robotex“ vadovas A. Kochanskas.

Anot jo, bendrovė sėkmingai įgyvendina plyno lauko investicijų projektus. Naujausias – „Inno Line“ gamykloje SBA industrinių inovacijų slėnyje, kur bendrovė įdiegė 21 automatizuotą sistemą – iš viso 28 robotus. Šią vertingą patirtį planuojama pritaikyti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

SBA bendrovė „Robotex“ pernai pasiekė didžiausius 2,6 mln. eurų pardavimus – 40 proc. daugiau nei 2020 m. (1,9 mln. Eur).

SBA bendrovė „Robotex“ diegia robotikos ir automatizavimo sprendimus baldų gamybos, medienos perdirbimo, elektronikos, maisto pramonės ir kt. įmonėse.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją