Šiuo metu „Eurocash1” bendrovėje Latvijoje yra 120 darbuotojų. Įmonės klientais jau tapo mažmeninės prekybos tinklas „Depo“, Rygos prekybos centras MC2.

Į Latvijos rinką „Eurocash1” įėjo įsigydama saugos verslą iš bendrovės „Biznesa Drošiba“.

„Žingsnis į kaimyninės Latvijos rinką yra mūsų bendrovės nuoseklios plėtros tęsinys. Iš pradžių augome Lietuvoje, kur klientams pasiūlėme ne tik saugos, bet ir inkasavimo paslaugas. Latvijos ir Estijos rinkose dairėmės jau kurį laiką, tačiau dėl krizės projektus buvome kuriam laikui sustabdę. Dabar, Baltijos šalių ekonomikoms palaipsniui atsigaunant, matome vėl didėjančias veiklos perspektyvas. Manome, kad kompleksinės paslaugos Baltijos valstybėse patenkins klientų poreikius bei lūkesčius“, - sako bendrovės „Eurocash1” direktorius Vytautas Labeckas.

Planuojama, kad pradiniame veiklos etape bendrovė „Eurocash1” Latvijoje į fizinės bei techninės saugos paslaugos plėtrą ir inkasavimo infrastruktūros kūrimą investuos iki 500 tūkst. eurų (1,7 mln. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)