Į šį projektą planuojama investuoti apie 55 mln. eurų.

9 hektarų sklypas ribojasi su Vikingų gatvėje esančios „Ikea“ parduotuvės ir kito VPH jau sėkmingai užbaigto projekto – prekybos slėnio „Nordika“ – teritorijomis.

„Įgyvendindami „Nordikos“ projektą, atkreipėme dėmesį, kad potencialo pietinėje Vilniaus dalyje yra ir biurams, paslaugų centrams, specializuotoms parduotuvėms. Ši sostinės dalis sparčiai vystosi, tad plėtoti naujus projektus greta jau sėkmingai veikiančių buvo logiškas žingsnis“, – sako VPH direktorius Barry Nabuursas.

Pasak jo, projektas bus plėtojamas 5–7 etapais. Jį planuojama iki galo įgyvendinti per 4 metus, o pirmieji statybos darbai bus pradėti jau kitais metais.

Pasak pranešimo, VPH yra nekilnojamo turto projektų vystymo ir valdymo bendrovė, kurios vadovai turi daugiau nei 20 metų veiklos patirties Kanadoje, Baltijos šalyse, Rusijoje ir Baltarusijoje.

VPH šiuo metu vystomų komercinių objektų bendras plotas sudaro beveik 100 tūkst. kvadratinių metrų, o bendrovės valdomos nuosavybės vertė viršija 100 mln. eurų. Pagrindinis VPH biuras įsikūręs Vilniuje, padaliniai – Rygoje, Taline ir Minske.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)