Jis mano, kad naftos kaina išliks tokia, kokia yra dabar, rašo UNIAN. Be to, jis pabrėžė, kad šiuo metu Rusijoje yra stabilumas, bet tai – stabilumas su stagnacija.

Vis dėlto R. Sharma patikino nežinantis, kiek tai galėtų trukti, tačiau pareiškė, kad prognozė šiuo metu yra būtent tokia.

Derėtų pastebėti, kad į Rusiją po 2014 m. fondų rinkos griūties grįžę investuotojai ir vėl pradėjo trauktis dėl atsinaujinusio naftos kainų smukimo ir krentančios rublio vertės.

„Bloomberg“ agentūra kaip pavyzdį pateikia Prancūzijos banko „BNP Paribas“ aktyvų valdymo dalinio Rusijoje paradavimą ir fondo „Templeton Russia and East European Fund“ likvidavimą.

Liepos 27 d. „Brent“ rūšies naftos barelio kaina pirmą kartą nuo šių metų kovo mėn. smuko žemiau 54 JAV dolerių (49,36 eurų) ribos. Be to, į kovo mėn. lygmenį grįžo JAV dolerio ir euro kursas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (656)