„Putin Consulting“ pagrindiniame puslapyje R. Putinas kviečia užsienio investuotojus į Rusiją, kur „investicijų klimatu asmeniškai rūpinasi prezidentas Vladimiras Putinas“.

Kompanijos savininkas pripažįsta, kad Rusijoje tebėra biurokratijos ir korupcijos grėsmė, tačiau siūlo užtikrinti verslo saugumą, veikiausiai per gimdystės ryšius su šalies lyderiu.

„Dėl daugelį metų trukusio bendravimo su valdžios pareigūnais, tvirtų ryšių su šalies lyderiais, finansų ir teisėsaugos struktūromis, užtikrinsime jums produktyvias ir saugias sąlygas investiciniams projektams“, – rašoma pranešime.

Savo paskyroje socialiniame tinklalapyje „Facebook“ verslininkas skelbia, jog pasirašys pirmą sandorį su buvusiu Šveicarijos ambasadoriumi Vokietijoje Thomasu Boreriu, kuris dabar yra konsultantas ir lobistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)