Tyrimo „Draudimo rinkos ateitis: galimybių išnaudojimas“ išvadose analitikai iš reitingų agentūros RAEX, vadovaujami Natalijos Danzurun, teigia, kad kasko draudimo išmokų (lėšų, kurias gauna apsidraudusieji) apimtis 2015 metais, lyginant su praeitais metais, sumažėjo 17,5 proc. arba 40 mlrd. rublių (0,57 mlrd. Eur).

„Kasko draudimo rinka traukiasi dėl ekonominės krizės. Mažėja gyventojų pajamos, o tai reiškia, kad klientai mažina išlaidas, atsisako ir kasko draudimo“, – teigia bendrovės „Soglasije“ draudimo ir produktų valdymo departamento direktorius Dmitrijus Kuznecovas.

„Anksčiau klientai savo automobilius drausdavo visam garantiniam laikotarpiui (vidutiniškai trejiems metams), o dabar kasko draudimo antriems ir tretiems metams atsisako arba renkasi kitus, gerokai pigesnius draudimo variantus“, – teigia bendrovės „VTB Strachovanija“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Sergejus Konkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)