Joje pirkėjų lauks daugiau nei 9000 interjero sprendimų ir aksesuarų, parduotuvėje taip pat veiks Švediškas restoranas, galintis priimti apie 400 lankytojų. Jame bus galima rinktis iš pusryčių, pietų bei vakarienės meniu ir paragauti garsiųjų švediškų kukulių.

„Nuo šiandien pradedame skaičiuoti paskutines dienas iki pirmosios „Ikea“ parduotuvės Estijoje atidarymo. Joje bus galima patirti „Ikea“ visomis prasmėmis: pasisemti įkvėpimo ekspozicijos erdvėse, rinktis iš daugiau nei 9000 prekių namams, čia pat gauti kvalifikuotų darbuotojų konsultaciją ar mėgautis pramogomis vaikams“, – sako Ianas Stricklandas, „Ikea“ Mažmeninės prekybos vadovas Baltijos šalims.

Parduotuvė dirbs kasdien, nuo pirmadienio iki sekmadienio, 10.00–20.00 val.

Iki šiol Estijoje buvo galima apsipirkti „Ikea“ elektroninėje parduotuvėje, Taline veikė Prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta, o antrajame pagal dydį šalies mieste Tartu – Prekių užsakymo ir planavimo studija. Estija yra viena iš nedaugelio rinkų, kuriose „Ikea“ pradėjo veiklą ne nuo fizinės, o nuo elektroninės parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją