„Atėjau vadovauti sėkmingai veikiančiai bendrovei, vykdančiai planus ir turinčiai didžiulį partnerių bei klientų pasitikėjimą. Mano tikslas – šį pasitikėjimą tik didinti, spartinant planų įgyvendinimą bei „Rimi” tinklo plėtrą. Kiek spėjau susipažinti su verslo aplinka, tam turime tinkamą pagrindą ir visas galimybes: įdomią mažmeninės prekybos rinką Lietuvoje, profesionalią „Rimi Lietuva“ komandą bei lojalius pirkėjus. Todėl esu tikras, kad jau kitąmet Lietuvoje bus daugiau „Rimi” prekybos centrų“, - teigia P. Dahlis.

Naujasis „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius įvairiuose bendrovės ICA, kuriai priklauso „Rimi Lietuva“, padaliniuose dirba jau 7 metus. Jis iki šiol buvo atsakingas už 700 „ICA Narra“ formato parduotuvių Švedijoje. Prieš tai jis vadovavo ICA verslo kontrolei, o dar anksčiau dirbo ICA asortimento ir tiekimo skyriuose.

Bendrovė „Rimi Lietuva“ šiuo metu valdo 38 prekybos centrus visoje Lietuvoje: 21 „Rimi" („Supermarket") ir 17 „Rimi Hypermarket“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)