Klaipėda - plačias perspektyvas turintis miestas, todėl jis mums ne mažiau svarbus nei sostinė ar Kaunas", - akcentavo "Rimi Lietuva" generalinis direktorius Antonio Soaresas (Antonijus Soarešas).

Klaipėdoje šiuo metu keturias parduotuves valdanti bendrovė jau yra įsigijusi buvusios skerdyklos pastatus Liepų gatvėje. Tačiau, kol kas dar neaišku, ar būtent čia bei kada tiksliai įsikurs naujasis "Rimi Hypermarket".

A. Soaresas pažymėjo, kad su uostamiesčiu siejama ir daugiau ateities plėtros planų. Be to, šiais metais numatoma pagal vieningą "Rimi" koncepciją rekonstruoti ir kitas Klaipėdoje esančias bei "Rimi Lietuva" priklausančias parduotuves - "Eko" ir "Vikonda".

Iš viso per 2004 m. Lietuvoje "Rimi Lietuva" planuoja šalyje atidaryti 4 naujos koncepcijos "Rimi Hypermarket" prekybos centrus. Toks prekybos centras, kurio koncepcija kurta kartu su žymia Prancūzijos konsultacine bendrove "Market Value", praėjusiais metais jau atidarytas Vilniuje.

"ICA Baltic" investicijos Lietuvoje iki 2003 metų trečiojo ketvirčio siekė 112 mln. eurų, o bendrai Baltijos šalyse - 221 mln. eurų.