„Rimi“ tinklo parduotuvėse diegiamas naujas saugumo standartas apims apsaugos priemones, kurios nuo šiol bus prieinamos prekybos centruose, nepriklausomai nuo oficialių reikalavimų. Visose „Rimi“ parduotuvėse išliks priemonės, skirtos pirkinių vežimėlių ir krepšelių dezinfekcijai.

„Jei dabar jų dezinfekcija rūpinasi parduotuvės darbuotojai, o pirkėjams suteikiamos priemonės tam atvejui, jei jie nori papildomai dezinfekuoti vėžimėlius ar krepšelius prieš naudojantis, ateityje jie visada turės tą galimybę. Dezinfekcinių priemonių stotelės stovės prie visų įėjimų į prekybos salę, kur paprastai pirkėjai ir paima pirkiniams skirtus krepšelius ar vėžimėlius“, – sako I. Miklienė.

Visuose tinklo prekybos centruose taip pat išliks arba papildomai bus sudarytos sąlygos dezinfekuoti rankas tiek atėjus, tiek išeinant iš parduotuvės. „Dabar, atėję į parduotuvę ir jos erdvėje, daugiausia lankomose vietose, pirkėjai gali naudotis dezinfekcinėmis priemonėmis rankoms. Pasirūpinsime, kad atsiradus įpročiui, pirkėjai galėtų tai daryti ir ateityje – dezinfekcinės stotelės rankoms bus prieinamos prie įėjimo ir išėjimo iš prekybos salės. Jei parduotuvėje įrengtos savitarnos kasos – dezinfekuoti rankas pirkėjai gali ir galės, tiek įeinant, tiek išeinant iš jų zonos, jei šių kasų nėra – kitoje gerai matomoje ir patogioje vietoje pakeliui į ir iš parduotuvės“, – sako „Rimi Lietuva“ prekybos centrų valdymo vadovė.

Pasak jos, taip pat bus peržiūrėtas ir parduotuvės darbuotojams prieinamų dezinfekcinių stotelių rankoms išdėstymas – be jau įrengtų stotelių sandėliuose, administracijos ir poilsio zonose, ateityje darbuotojams dezinfekcinės priemonės bus visada patogiai pasiekiamos įeinant ir išeinant iš prekybos salės bei tik atėjus į darbą.

Dezinfekcijai skirtų priemonių sąrašą, kuris visada yra prieinamas „Rimi“ tinklo parduotuvėms užsisakyti pagal poreikį, taip pat papildys ir saugumo standartu taps apsauginės veido kaukės ir skydeliai. Be dabar naudojamų, šiuo metu „Rimi“ bando naujas veido kaukes ir skydelius, kurių tinkamiausi bus įtraukti į darbuotojų poreikiams užsakomų prekių katalogą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)