RPS generalinis direktorius Arvydas Uska pažymėjo, jog susitarimas tarp RPS ir CCHBC pasirašytas 2003 metams, ir jame numatoma, jog ledai bus gaminami su "Coca-Cola" prekiniu ženklu "Amita fun".

Ledais bus prekiaujama Graikijoje ir Albanijoje. CCHBC vaisinius ledus platins pirmą kartą. Anot A. Uskos, "Jungle Pop" yra viena sėkmingiausių RPS eksportuojamų prekių. "Rigas piensaimnieks" tapo septintąja bendrove pasaulyje ir pirmąja Latvijoje, kuri pradėjo tokių ledų gamybą 1997 metais. Šiuo metu ledai gaminami maždaug 15 valstybių, tačiau RPS vis dar pavyksta sėkmingai konkuruoti Europos, Amerikos ir Azijos rinkose.

Europoje RPS parduoda ledus mažmeninės prekybos tinkluose, įskaitant "Aldi", "Migros", "Spar" ir "Ica Ahold". "Jungle Pop" ledai parduodami tokiose Europos valstybėse, kaip Belgija, Nyderlandai, Liuksemburgas, Prancūzija, Italija, Vokietija, Portugalija, Didžioji Britanija, Graikija. Be to, "Jungle Pop" eksportuojami į Meksiką, Venesuelą, Kiprą, Honkongą, Korėją ir Japoniją.

CCHBC buvo įsteigta 2000 metų rugpjūtį, susijungus "Hellenic Bottling Company SA" ir "Coca-Cola Beverages Plc", ir suformavus vieną didžiausių nealkoholinių gėrimų gamintojų Europoje. 2002 metais bendrovės apyvarta siekė 4 milijardus JAV dolerių.

RPS buvo įsteigta 1993 metais. Bendrovė eksportuoja savo prekes į 21 pasaulio valstybę. 2002 metais grynoji bendrovės apyvarta sudarė 14,1 milijono latų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją