Socialiniuose tinkluose plinta Vilniuje esančios Želvos gatvės nuotrauka. Joje matyti asfaltuotas kelias su keletu kelio ženklų priekyje, kurie susilaukė nemažo visuomenės ir komentatorių dėmesio.

„Čia gal praktikantai dirbo ir, aišku, neišlaikė“, – juokavo vieni.

„Vulkano išsiveržimas“, – komentavo gyventojai.

Dalis teigė, kad kaip tik neseniai važiavę šiuo keliu ir tikino pirmą kartą matę tokią situaciją.

Redakcija dėl planuojamų kelio remonto darbų susisiekė su Vilniaus miesto savivaldybės atstovais, tačiau trečiadienį komentaro negavo.

Internautai dalijosi, kad susisiekę su Vilniaus savivaldybe per socialinius tinklus paaiškinimo sulaukė.

„Tai yra išlyginamasis sluoksnis (nelygumų išlyginimui) – pirmas asfaltavimo darbų etapas. Dabar gatvė bus frezuojama, tada klojamas viršutinis asfalto sluoksnis“, – buvo rašoma atsakyme.

Vilniaus savivaldybės atstovai vėliau informaciją patvirtino.

„Želvos gatvėje vykdomi asfalto dangos remonto darbai. Išlietas sluoksnis yra reikalingas per laiką atsiradusių nelygumų išlyginimui. Šiąnakt bus vykdomi frezavimo darbai, tuomet įrengiami kelio bortai, sureguliuojami nuotekų šulinių dangčių aukščiai, galiausiai – klojamas viršutinis asfalto sluoksnis.

Dėl vykdomų darbų pakabinti 2 papildomi ženklai, įspėjantys apie kelio darbus ir žvyro dangą. Kiti trys ženklai gatvėje buvo ir anksčiau. Laikini ženklai pasibaigus kelio darbams bus nukabinti“, – teigė savivaldybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją