„Raydiant“ siekia išplėsti savo veiklą strateginėse Europos, Vidurio Rytų ir Azijos rinkose, o Vilniaus biuras nusileis tik centrinei būstinei San Franciske, antradienį pranešė bendrovė.

„Lietuva yra auganti aukštųjų technologijų rinka ir vieta, kur galima rasti geriausių savo srities, įskaitant finansų, inžinerijos ir klientų aptarnavimo, profesionalų“, – pranešime teigė „Raydiant“ generalinis direktorius Bobbis Marhamatas.

„Sodros“ duomenimis, vasarį įregistruotoje bendrovėje „Raydiant Lithuania“ šiuo metu dirba 19 darbuotojų.

„Raydiant“ neseniai pranešė užsitikrinusi 30 mln. JAV dolerių finansavimą ir įsigijusi dirbtinio intelekto analitikos bendrovę „Sightcorp“.

„Raydiant“ paslaugomis pasaulyje naudojasi daugiau nei 4,5 tūkst. prekės ženklų: mažmeninės ir elektroninės prekybos, restoranų ir kitų įmonių. Patirčių valdymo platformą verslo savininkai ir vadovai naudoja kuriant individualiai pritaikytą patirtį, skirtą klientų skatinimui sugrįžti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją