Anot Sergėjaus Jeriomenkos, "Interaktyvios komunikacijos sprendimai" direktoriaus, dauguma rąstinių namų statytojų - smulkios įmonės, kurios negali sukurti savo prekės ženklo ir investuoti į jo žinomumą. Todėl nuspręsta suburti keletą gamintojų, kurie savo produkciją pristatytų su "ASA Houses" ženklu.

Pirmuosius rezultatus jau davė interneto svetainė "www.mediniainamai.lt", kurios bandomoji versija veikia apie tris mėnesius. "Tariamės dėl dviejų rąstinių namų kvartalų statybos Prancūzijoje ir Portugalijoje", - rezultatais džiaugiasi įmonės vadovas.

Po "ASA Houses" prekės ženklu stengtasi suburti jau užsienyje dirbančias bendroves, nes jų gaminių kokybė atitinka svetimų rinkų poreikius. Su nauju prekės ženklu šiuo metu dirba Kauno UAB "Kirvilė", Marijampolės "Mediena " bei Vilniaus "Ligeimo statyba".

Jie žada daugiau darbo ir kitoms šalies įmonėms, kurios gamina namų įrangos ar apdailos detales - langus, duris, židinius, stogų dangas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją