Feisbuke vilnietis pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti šiukšlių maišais uždengta viešoji vandens stotelė. Tokių Vingio parke – ne viena.

„Vaizdas iš vakarykščio koncerto. Didelis, stiprus renginys, bet čia „Rammstein“ komandos dėka. Tuo tarpu vietinis organizatorių flangas pateikė nemažai keistų staigmenų, pakalbėkim apie vieną iš jų.

Čia yra geriamo vandens kranas. Tokių Vingio parke bent keli. Vandenį, kaip žinia, į teritoriją įsinešti griežtai draudžiama, nes draudžiama. Organizatoriai suoks apie pasaulines praktikas, aš apie esminius žmogiškumo principus. Bet tarkime...

Eilės nusidriekė didžiulės, nes kažkas nepagalvojo, jog tokioje masėje žmonių interneto pasiekiamumas bus nulinis, o tai išmuš ir kortelių skaitytuvus. Prie barų susidarė komiškos eilės, nes barmenai komiškai mojavo tais aparatais į dangų, negalėdami nuskaityti skatikų“, – rašo jis.

Grandiozinio „Rammstein“ koncerto Vingio parke akimirkos

Jis taip pat atkreipia dėmesį į koncerto metu buteliukuose parduoto vandens kainą.

„Čia yra geriamo vandens čiaupas miestiečiams, kurį kažkas tiesiog užvyniojo juoda plėve, kad visokie „plebėjai“ nesugalvotų nemokamai vandens ryti, taip padarydami neatitaisomų nuostolių organizatoriams, kurie už 0,5 litro vandens sugalvojo „plėšti“ visus 3 eurus. Ir dar kamštelį atimdami, nes „valdžia taip liepė“.

Draugai, kolegos, bičiuliai, artimieji, klausimas jums – ar viskas čia gerai? Ar tikrai tas pelnas svarbesnis už sveikatą? Ar tai išvis legalu? Gal aš persūdau? Ar tikrai tokia masė žmonių neturėtų būti aprūpinta bent keliais nemokamo geriamo vandens punktais?“ – klausia jis.

Delfi kreipėsi komentaro į renginio organizatorių „Live Nation Lietuva“.

„Vandens stotelės yra įrengtos vidinėje, renginiui skirtoje parko teritorijoje, todėl dėl saugumo sumetimų, siekiant išvengti galimų sugadinimų, jos buvo uždarytos.

Norint apsaugoti renginio lankytojus nuo pavojingų įrenginių ir išvengti jų apgadinimų, buvo sumontuota speciali minkšta apsauga ne tik prie vandens stotelių, bet ir prie kitų stacionarių įrengimų parko teritorijoje. Dėl lietaus tikimybės (pasiruošimo darbai renginiui vyko 2 savaites) stotelės buvo papildomai padengtos specialia plėvele“, – teigė „Live Nation Lietuva“ vadovas Aleksandras Karablikovas.

Anot jo, eilės prie barų susidarė ne dėl interneto strigimo, bet dėl didelio skaičiaus užsakymų.

Po vilniečio įrašu feisbuke atsirado ir daugiau panašių komentarų.

„Kol niekas nemirė nuo troškulio, tol turėsim kiekvieno cento lupimą. Kaip sakoma, reikia užrašyti krauju ir pasikeis. Nors didžiausiuose roko festuose koncerto zonose vanduo yra nemokamas, nes šiek tiek daugiau supratimo kaip profesionaliai organizuoti masinius renginius šiltuoju metu laiku“, – rašo kitas koncerto dalyvis.

„Džiaugiuosi, kad nebuvo karšta, kad nieko troškinančio nevartojau, kad draugai atstovėję eilėje paėmė man ir mažametei dukrai buteliuką vandens ir, kad kamštuką prasinešė kontrabanda“, – sako dar vienas grupės gerbėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)