Ketvirtadienį BNI (angl. Business Network International) skyriaus atidarymas prasidėjo, kaip ir visi kas savaitę organizuojami pusryčiai, 6.45 val. Verslo pusryčiai baigiaisi prieš 9 val. Į renginį susirinko 40 BNI nuolatinių narių ir 200 svečių.

Renginio metu vyksta keli žaidimai, kurių tikslas per ribotą laiką apsikeisti kontaktais, susirinkti kuo daugiau vizitinių kortelių ir su naujai sutiktais žmonėmis pabendrauti, užmegzti ryšį ir galiausiai rasti būdų, kaip nauji žmonės gali būti naudingi verslui. Po to trumpai prisistatė renginio svečiai.

BNI Lietuva regiono direktorius Nerijus Lungys vadovas pasakojo, kad pats visada norėjo turėti daugiau pažinčių, tad prisijungė prie iniciatyvos. Anot jo, nors atrodo, kuo daugiau ir turtingesnių žmonių pažįsti, tuo geriau seksis, tai – netiesa.

„Kontaktai jums nepadės, jeigu jūs nebūsite su jais praleidę kokybiško laiko, - sakė N. Lungys. - Mes nesame pirklių klubas, kurie vieni kitiems pardavinėja, mes esame bendradarbiavimo partneris.“

Jis palygino BNI narystę sporto klubu - prisijungus reikia dirbti.

Šiuo metu Vilniuje veikia du BNI skyriai, kurie jungia daugiau nei 70 narių, pusryčiuose gali apsilankyti ir iš anksto užsiregistravę svečiai, kurie nemoka nario mokesčio, bet susimoka už pusryčius. BNI nariai renkasi ne tik į pusryčius, bet ir į mokymus.

Skubių siuntų ir logistikos bendrovės „Venipak“ vadovas Tadas Pečiukevičius skaičiuoja šiuose susitikimuose įžvelgęs finansinę naudą, nes sudarė sutartį už 12 tūkst. Lt per mėnesį, susipažinęs su elektroninių parduotuvių segmentu.

Jis pataria, jog verta prašant rekomendacijų iš pažįstamų ir kolegų, kalbėti ne apie konkrečią įmonę, bet apie segmentą, nebūtinai įvardinant konkrečias įmones ar specialistus.

Įdomu tai, kad į renginį žmonės ankstyviems pusryčiams važiuoja ir kelis šimtus kilometrų, pavyzdžiui, iš Klaipėdos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)