Artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems metams prekybos miestelis „Urmas“ tradiciškai prisipildo džiugaus šurmulio. Tačiau per šventes svarbu skirti laiko šeimai, pailsėti, paskanauti šventiniais valgiais ir artimųjų išrinktomis dovanomis. Todėl Kalėdų pirmąją ir antrąją dienomis bei pirmąją Naujųjų metų dieną „Urmas“ nedirbs.

Kadangi tiek Kūčios, tiek Naujųjų metų išvakarės šįmet yra sekmadieniai, prekybos miestelio parduotuvių darbo laikas bus kaip ir kiekvieną sekmadienį – iki 15 val.

Prekybos miestelis „Urmas“

„Urmo“ prekybos vietose rasite visko, ko gali prireikti dovanoms: nuo mielų smulkmenų iki solidžių pirkinių. Nuo drabužių šventei ir kasdienai, batų ar batelių iki šventinių, nuotaiką keliančių aksesuarų. O taip pat – kalėdinės atributikos, šventinių lempučių ir gyvų eglučių. Nepamirškime pasveikinti ir savo mažųjų šeimos narių šuniukų, katinėlių ar net žuvyčių.

Beje, šiais metais „Urmas“ papuošė daugiau nei vieną eglę, tad kviečiame visus pajusti kalėdinę nuotaiką ir pasigrožėti papuošimais šiuo magišku laikotarpiu“, – kviečia „Urmo“ atstovė, marketingo projektų vadovė Toma Barančiukė.

Darbo laikas šventiniu laikotarpiu:

  • 2023.12.24 (sekmadienis), KŪČIOS – DIRBAME įprastai, iki 15 val.
  • 2023.12.25 (pirmadienis), KALĖDŲ 1-oji diena – NEDIRBAME (leidžiame laiką su artimaisiais).
  • 2023.12.26 (antradienis), KALĖDŲ 2-oji diena – NEDIRBAME (leidžiame laiką su artimaisiais).
  • 2023.12.31 (sekmadienis), NAUJŲJŲ METŲ IŠVAKARĖS – DIRBAME įprastai, iki 15 val.
  • 2024.01.01 (pirmadienis) NAUJIIEJI METAI – NEDIRBAME (džiaugiamės atėjusiais 2024-aisiais).
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją