Pasak prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ valdytojų, sprendimas nedirbti per didžiąsias metų šventes jau tapo tradicija. Jau ne vienus metus prekybos centro darbuotojai didžiąsias metų šventes praleidžia drauge su šeima, artimaisiais ar draugais. Laikantis šios tradicijos, ir šiemet šventinį Velykų sekmadienį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ nedirbs. Lankytojai kviečiami Velykų pirkinius ir šventinio stalo patiekalus planuoti ir jais pasirūpinti iki šventinio sekmadienio.

Balandžio 10 d., antrąją Velykų dieną, PLC „Mega“ parduotuvės, paslaugų, pramogų ir restoranų erdvės savo lankytojų lauks jiems įprastu darbo laiku. Sporto centras „VS Fitness“ dirbs – nuo 9 iki 18 val. (sveikatingumo centras nedirbs), parduotuvė „Senukai“ darbą pradės nuo 9 val.

Iki balandžio 12 d., išskyrus Velykų sekmadienį, PLC „Mega“ veikia centrinėje aikštėje įsikūrusi dizainerių erdvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)