„Manau, kad ypatingai svarbių ketverių metų ateičiai mes turime suprasti, jog turime konsoliduoti visuomenę ir turime aiškiai išsigryninti pagrindinius darbus ir vektorius, kurie užtikrintų valstybės ekonominį stabilumą ir tvarią plėtrą. Šiandien, kai neaiškumai po visų rinkimų, po visų nuotaikų Europoje, tik didėja, galima pradėti galvoti, kad dezintegraciniai dalykai Europoje gali turėti vis didesnę erdvę ir naujai Vyriausybei tenka labai didelė atsakomybė sudėlioti ekonominį stuburą, kuris užtikrintų tvarią valstybės plėtrą“, - BNS teigė R.Dargis.

Jo teigimu, pramonininkai ketina pristatyti naujausios apklausos apie verslo lūkesčius naujai Vyriausybei ir Seimui rezultatus, taip pat pateiks, jų manymu, 10 svarbiausių būsimos valdžios darbų.

„Mes norime būti konstruktyvūs tame veiklos lauke, matome neatidėliotinus darbus ir prioritetus, kurie turėtų būti Vyriausybės programoje ir teikiame savo matymą, ką reikėtų daryti“, - kalbėjo R.Dargis.

Jo teigimu, tarp pagrindinių būsimos Vyriausybės darbų yra demografinių problemų sprendimas, ekonomikos augimo skatinimas didinant šalies konkurencingumą bei kaštų ir naudos analize pagrįsta infrastruktūros plėtra.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)