„Yra nuomininkai. Dabar aš atostogauju. Kiek žinau, kitą savaitę bus atidarymas, jus pakvies ir viską pristatys“, – DELFI sakė restruktūrizuojamos bendrovės „Ranga IV investicijos“ vadovas ir savininkas Laimutis Pinkevičius.

Buvusį „Liv Lounge“ restoraną išsinuomojo verslininkas Steponas Visockis, tačiau DELFI daugiau apie būsimą maitinimo įstaigą pasakoti jis nenorėjo.

„Ačiū, viso gero, nieko mes nešnekame“, – tik išgirdęs, kas skambina, jis suskubo baigti pokalbį.

Pažvelgus iš šono, matyti, kad vyksta intensyvūs pasiruošimo atidarymui darbai: plaunami langai, nešami nauji baldai, keičiamos vidinės dekoracijos.

„Liv Lounge“ užsidarė kovo viduryje. Jo prekės ženklą valdanti bendrovė „RG Lounge and Restaurants“ bankrutavo.

Jos bankroto administratorius Arūnas Gedeikis DELFI sakė, kad dėl prekės ženklo naudojimo niekas nesitarė, o norint restoraną ir toliau vadinti „Liv Lounge“ vardu teks susimokėti.

„Prekės ženklas yra mūsų. Kai jau žinosime, kad ten kažkas yra, arba tas nuomininkas mums mokės nuomą, arba pirks prekės ženklą“, – teigė jis.

Kol kas neaišku, ar bus kas nors daroma buvusio naktinio klubo „Pacha“ patalpose, kuris taip pat nebeveikia.

DELFI primena, kad „Vilniaus vartų“ kompleksas duris atvėrė 2007 m. pabaigoje.
Jame be biurų ir butų įsikūrė aštuoni mados ir interjero salonai, „lounge“ stiliaus baras-restoranas „Liv Lounge“ bei naktinis klubas „Pacha“.

Tačiau prabangias parduotuves valdžiusiai bendrovei „Fashion gates“ taip pat iškelta bankroto byla ir dizainerių drabužius ketinama parduoti per varžytines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją