Kelionių rengėjai tikina, kad paslaugas pabrangino po krizės atsitiesiantys užsienio partneriai. Atrodo, kainas kilstelėjo ir sumenkusi konkurencija, iš rinkos pasitraukus kelionių rengėjui „Star Holidays”, rašo „Lietuvos rytas".

Antai mažiausia kelialapio į populiarų tarp lietuvių Egiptą kaina sukasi apie 1400 litų. Vos prieš porą metų poilsis be jokių nuolaidų žemesnės klasės viešbutyje atsieidavo apie tūkstantį ir net mažiau litų.

Kelionių bendrovės šįmet nebesiginčija, kad kelialapiui įsigyti reikia daugiau pinigų.

„Kelionių kainos išliko panašaus lygio kaip pernai, tiesiog šiais metais sumažėjo paskutinės minutės pasiūlymų. Poilsiautojai pradėjo atostogas planuoti iš anksto ir aktyviai naudojosi galimybe pigiau įsigyti keliones išankstinio pardavimo metu, kai viešbučių pasiūla būna didesnė”, – tvirtino „Novaturo” pardavimo ir rinkodaros direktorius Tomas Mikalonis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją