Tokią informaciją pirmadienį pateikė valstybės vadovo spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas, atsakydamas į žurnalistų klausimus. Sekmadienio susitikimas, kuriame abu Rusijos vadovai sportavo ir pusryčiams valgė jautienos kepsnį sukėlė diskusijų bangą ne tik Rusijoje.

„Ministras pirmininkas ir prezidentas savaitgalį gana daug diskutavo, aptarė įvairius klausimus, žinoma, kalbėta ir apie dabartinę situaciją ekonomikoje", - sakė Kremliaus atstovas.

D. Peskovo teigimu, V. Putinas Sočyje pirmadienį susitiks su banko „Vnešekonombank" vadovu Vladimiru Dmitrijevu.

„Jis (Putinas) kiek vėliau šiandien tarsis VEB vadovu V. Dmitrijevu, - sakė prezidento atstovas spaudai. - Iš esmės bus aptariamas skolinimas apdirbamosios pramonės ekonomikos sektoriui". Pareigūnas pridūrė, kad kalbama apie paskolas ekonomikai iš lėšų, per VEB pasiekiančių Nacionalinės gerovės fondą.

„Susitikimų rezultatai bus paviešinti", - sakė prezidento atstovas spaudai.

Anksčiau pasirodė informacija apie ketinimus sujungti šalies Finansų ir Ekonominės plėtros ministerijas, tačiau šis klausimas nėra įtrauktas į darbotvarkę, jokių nurodymų dėl tokio sprendimo nėra, sakė D. Peskovas.

DELFI primena, kad D. Medvedevo ir V. Putino laisvalaikis Sočyje sukėlė audrą internete.

„LifeNews“ skelbia, kad du galingiausi Rusijos valdžios vyrai pusryčiams valgė jautienos kepsnį. Esą jie patys prisidėjo prie jo ruošimo. Pabrėžiama, kad kepsniams naudota mėsa – vietos augintojų, skelbia newsru.com.

Kremliaus atstovai spaudai ir valstybinė naujienų agentūra ITAR-TASS publikuoja nuotraukas tiek iš treniruotės, tiek iš pusryčių. Internete šios fotografijos netrukus virto šmaikščiais fotomontažais ir memais.

Iš karto po treniruotės, net nepersirengę, valdžios vyrai nuskubėjo prie kepsninės. Netrukus jau pusryčiavo ir gardžiavosi ką tik iškepta jautiena. ITAR-TASS teigimu, po pusryčių, kurie baigėsi arbata, V. Putinas ir D. Medvedevas aptarė aktualiausius klausimus. Reta neformali V. Putino ir D. Medvedevo fotosesija Rusijos internete sukėlė tikrą audrą.

Komentatoriai atkreipė dėmesį ir į keistokus D. Medvedevo sportinius batelius, suteikiančius jam ūgio, ir į fizinę V. Putino formą. Neliko nepastebėti ir amerikietiški treniruokliai „Hoist“, ir kepsnių kepimas precedento neturinčių gaisrų Buriatijoje fone, ir netgi neįprastas pirmųjų Rusijos valdžios vyrų mitybos režimas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)