Čia sugulė viskas: skyrybos, pabjurę santykiai su investuotojais, kai juos nupirko didesnė grupė, artimų darbuotojų išdavystė.

Visą interviu apie gyvenimą ir verslą žiūrėkite video.

Delfi apie šią istoriją išsiuntė klausimus ir „Dominari“ bei „Templari“ įmonėms. Atsakymo kol kas negavome. Kai tik jį gausime, tekstą papildysime.

Čiužinių gamyba ne toks ramus ir miego link lenkiantis verslas, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Čia veikia tie patys žiaurios korporatyvinės konkurencijos dėsniai, kaip ir bet kuriame dideliame versle. Tą teko patirti ir A. Padvaiskui, „Padvaiskas ir Ko“ savininkui, kurio verslą mėginta perimta ar bent jau susilpninti atimant dalį resursų. Kovoje susipynė viskas, nuo skyrybų iki darbuotojų išdavystės.

Verslininkas apie šią istoriją sutiko papasakoti Delfi, nes, pasak jo paties, baigėsi teismo nustatyti konfidencialumo susitarimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)