Šiaulių gatvėje esančioje „Iki“ parduotuvėje apsipirkusi marijampolietė neslėpė pasipiktinimo.

„Nusipirkus špinatų ir ketinant ruošti maistą pastebėjau nepraplėštoje pakuotėje gyvą ropojantį vabalą. Rezultatas – visiškai sugadintas vakaras ir neigiamos emocijos“, – laiške Delfi rašė ji.

Jos netenkino ir parduotuvės pasiūlyta kompensacija.

„Parduotuvės vadovė už šią neigiamą patirtį pasiūlė viso labo 3 eurų parduotuvės kuponą ir pinigų grąžinimą. Visiškas absurdas“, – nurodė pirkėja.

Ji pasidalijo ir nuotraukomis su gyvu radiniu.

„Iki“ salotose aptiktas vabalas

Tinklas ėmėsi patikrinimų


Delfi susisiekus su „Iki“ dėl šios situacijos, tinklas klientės atsiprašė.

„Jau tą pačią dieną prekės patikrinimus atlikome ne tik šioje parduotuvėje, tačiau tikrinome ir visą tos pačios partijos produkciją. Tai natūralus, termiškai neapdorotas produktas, todėl galimai augalinė blakė pateko į pakuotę skinant šviežius špinatus ar juos pakuojant“, – paaiškino „Iki“ komunikacijos skyriaus atstovė Milda Antanaitytė.

Tinklas taip pat kreipėsi į augintoją ir sulaukė jo paaiškinimo.

„Špinatai auga atviruose laukuose. Visi tiekėjo ūkininkai yra sertifikuoti „Global Gap“ ir imasi įmanomų priemonių, siekiant išvengti panašių problemų, tačiau šį kartą pakavimo metu vabalas liko nepastebėtas. Ūkininkai sugriežtins patikrą“, – nurodė ji.

„Iki“ parduotuvė

M. Antanaitytė taip pat priminė, kad salotos yra neplautos, o ant pakuotės yra nurodyta, jog prieš vartojimą pirkėjai privalo jas kruopščiai nuplauti.

Už nekokybiškus gaminius, atstovės teigimu, „Iki“ klientams visuomet grąžinami pinigai ir pasiūloma kompensacija.

„Klientai gali kreiptis į artimiausią „Iki“ parduotuvę, informaciją pateikti elektroniniu paštu, nemokamu telefonu ar socialinių tinklų paskyrose“, – paaiškino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)