Pasak „Tele 2” viešųjų ryšių atstovo Andriaus Baranausko, gedimai jau pataisyti ir operatoriaus klientai su problemomis susidurti neturėtų. „Buvo sutrikęs trečios kartos, vadinamasis 3G ryšys. Su problema iš esmės susidūrė vartotojai, kurie naudojasi išmaniaisiais telefonais“, - sakė jis. Atstovo teigimu, telefonų savininkai negalėjo skambinti ir priimti skambučių.

„Šiuo metu mes radome problemą ir ją identifikavome bei pašalinome sutrikimus. Didžiojoje tinklo dalyje veikla jau atkurta. Šiuo metu dar likusios kelios bazinės stotys, kurios veikia ne taip, kaip turėtų veikti. Tai apie 5 proc. tinklo, 10 – 15 proc. 3G tinklo ir 3 – 5 proc., jei skaičiuotume bendro tinklo ir 2G – tokia dalis dar neveikia”, - kalbėjo A. Baranauskas. Jo teigimu, nepaisant to, kad kai kurios bazinės stotys dar neveikia, žmonės ryšio sutrikimų gali iš viso nepatirti.

Pasak A. Baranausko, techniniai nesklandumai truko mažiau nei valandą. „Atsiprašome savo vartotojų dėl nepatogumų“, - sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)