Bendrovė praneša, kad trečiadienį e. laiškais informuoja tuos klientus, kuriems bus išduotos naujos „Visa“ mokėjimo kortelės. Senosios kortelės šiuo metu yra neaktyvios ir jomis atsiskaityti nėra galimybės. Bendrovė platina kortelių leidėjo UAB „Finansinės paslaugos „Contis“ išduodamas, „Paysera“ vardu pažymėtas „Visa“ korteles.

Kaip informuojama, senąją mokėjimo kortelę klientai gali atšaukti programėlėje arba internetinėje bankininkystėje ir savarankiškai ten pat užsisakyti naują kortelę, renkantis vieną iš dviejų naujo dizaino kortelių. T.y., nereikia vykti į skyrių, kreiptis telefonu ar e. paštu.

„Paysera“

Naujų kortelių išdavimo kaina bus kompensuota per savaitę. Papildomai dėl to nieko daryti nereikia.

Dėl didesnio klientų aptarnavimo skyriaus užimtumo, „Paysera“ prašo visų klientų, kurių laiškas ar skambutis nėra pirmojo būtinumo, susisiekti su bendrove vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją