„Pigiausią maisto krepšelį siūlanti „Maxima“ apgaudinėja pirkėjus. Antradienį startavus naujai savaitinei akcijai siūlomi lietuviški trumpavaisiai agurkai, kurių kilmes šalis – Turkija! Ir agurkai pavytę, ir kilmės šalis pridengta taip, kad silpnaregis nematys ir patikės, kad jau turime savo agurkų iš Turkijos (apsipirkimas vykdytas Medekšinės g. „Maximoje“)“, – negalėjo patikėti kaunietis.

Susisiekus su UAB „Maxima“ Komunikacijos projektų vadove Gintare Bačinskaite, ji atsiprašė už nesusipratimą ir patikino, jog įvyko klaida. Prekybos tinklas ėmėsi papildomų priemonių, jog tokia situacija nepasikartotų nei šioje, nei kitoje parduotuvėje.

„Dėkojame už pastebėjimą ir atkreiptą dėmesį. Nuotraukoje matomi ilgavaisiai agurkai yra užauginti Lietuvoje, ne Turkijoje. Kilmės šalies neatitikimas buvo klaida. Minima parduotuvė šios prekės nebeturi, tačiau proaktyviai dar kartą patikrinome visą parduotuvės vaisių bei daržovių skyrių, tą patį atliko ir kitos tinklo parduotuvės – daugiau neatitikimų prie prekių neužfiksavome. Atsiprašome klientų, kuriuos galėjo suklaidinti informacija prie prekės“, – teigė G. Bačinskaitė.