„Tikriausiai, esame idealistai, tačiau tikime, kad Lietuvoje gali vykti pasaulinio lygio verslo renginiai, čia gali atvažiuoti pranešimus skaityti ne tik R.Bransonas, bet ir daug kitų tokio kalibro šių dienų verslo bei visuomenės lyderių. Jei renginys kokybiškas savo turiniu ir aptarnavimu, jo geografinė vieta šiandien tėra techninis klausimas,“ - sakė verslo ir lyderystės konferencijos „Forum One“ organizatorius Darius Jonauskas.

Praėjusiais metais „Forum One“ sutraukė daugiau nei 4.000 dalyvių, dešimtadalis jų – iš kaimyninės Latvijos, Baltarusijos, Lenkijos, Estijos. Tokio masto verslo renginys Lietuvoje buvo surengtas pirmą kartą.

Šiemet konferencijos organizatoriai sako kartelę keliantys dar aukščiau – į spalį vyksiantį renginį sieks pritraukti dalyvių ne tik iš kaimyninių šalių, bet ir Didžiosios Britanijos, Airijos, Beniliukso šalių, jau pasirašytos sutartys su bilietų platintojais šiose šalyse. Planuojama, kad šių metų „Forum One” bent 40 proc. sudarys dalyviai iš užsienio.

„Lietuvos rinka didelio masto konferencijoms per sekli. Panašaus lygio konferencijos vyksta Skandinavijoje, Didžiojoje Britanijoje. Palyginti su jomis, 700 Lt bilieto kaina už renginį yra labai nedidelė, tokia suma ten mokama eurais. Vis tik mūsų šalyje ribotas žmonių skaičius, kurie gali net ir tiek mokėti už dviejų dienų mokymus, o mažesnei auditorijai negalėtume atvežti tokio kalibro pranešėjų,“ – aiškino D.Jonauskas.

„Forum One“ organizatoriai įsitikinę, kad užsienio profesionalams Lietuvoje rengiami mokymai tampa ne tik proga tobulėti geresnėmis sąlygomis, bet ir galimybe aplankyti naują šalį, praleisti čia savaitgalį, atitrūkti nuo kasdienybės.

Verslo ir lyderystės konferencija „Forum One“ vyks spalio 23-24 d.. “Siemens” arenoje Vilniuje. Kol kas organizatoriai neatskleidžia, kas šiemet taps pagrindiniu „Forum One“ pranešėju.

Praėjusiais metais renginyje pranešimus skaitė britų milijardierius seras Ričardas Bransonas, grupės „The Scorpions“ lyderis Rudolfas Schenkeris, „Angry Birds“ kūrėjas Peter Vesterbacka ir daug kitų.

„Forum One“ yra vienintelė konferencija Vidurio ir Rytų Europoje, kurioje įžvalgomis dalijasi pasaulinio lygio verslo lyderiai, vizionieriai, pokyčių provokatoriai ir nenuginčijami tarptautiniai autoritetai. Daugiau informacijos - www.ForumOne.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)