„Investuok Lietuvoje“ praneša, kad centrui vadovaus Mariano Andrade Gonzalezas.

Naujasis kompanijos padalinys užtikrins finansų, IT, žmogiškųjų išteklių, tiekimo funkcijas ir padės optimizuoti JM veiklos procesus. Taip pat centras atliks žmogiškųjų išteklių valdymo, samdos, naujų darbuotojų įvedimo ir kitas funkcijas, būtinas užtikrinti veiklos efektyvumą bei nuoseklų ir vienodą požiūrį į žmogiškuosius išteklius skirtingose šalyse veikiančiuose JM padaliniuose.

JM GBS programos vadovas Nickas Cooperis teigė: „Pagrindinis kriterijus renkantis naują lokaciją buvo lankstumas, kvalifikuotų ir puikius užsienio kalbų įgūdžius turinčių talentų gausa. Aplankėme net keletą potencialių lokacijų Europoje, tačiau būtent Lietuva išsiskyrė puikia kvalifikuotų daugiakalbių specialistų pasiūla. Be to, Lietuva garsėja patrauklumu verslo paslaugų centrams.“

Įmonė ketina įdarbinti ką tik mokslo įstaigas baigusius specialistus bei suteikti praktikos vietas. Be to, JM ketina skirti 60 tūkst. eurų socialiniam solidarumui vietos bendruomenėse skatinti, apmokėdama dvi darbuotojų savanorystės dienas per metus.

„Investuodami į šias iniciatyvas sieksime kurti teigiamus pokyčius, augti ir prisidėti prie gyvybingos ir įtraukios Lietuvos visuomenės kūrimo,“ – pažymėjo naujasis JM verslo paslaugų centro Vilniuje vadovas M. A. Gonzalezas.

„Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Elijus Čivilis neabejojo, kad Lietuvos talentai prisidės prie JM misijos užtikrinti sklandų perėjimą prie nulinės taršos.

„Kvalifikuoti ir motyvuoti Lietuvos specialistai jau ne vienerius metus įrodo galintys sėkmingai užtikrinti verslo funkcijų vystymą tokioms pasaulinėms bendrovėms, kaip JM. Esu įsitikinęs, kad naujasis verslo paslaugų centras ne tik svariai prisidės prie bendrovės sėkmės, bet ir prie globalios švaresnio pasaulio vizijos įgyvendinimo,“ – sakė jis.