Antrą Kalėdų dieną Šiaulių Tilžės gatvės „Lidl“ parduotuvėje apsilankiusi Delfi skaitytoja užfiksavo šviežios duonos ir bandelių skyriuje lakstantį vabalą.

Tai matyti jos atsiųstame vaizdo įraše.

Moteris pasakojo, kad parduotuvės darbuotojams apie nemalonų radinį nepranešė, tačiau susisiekė su bendrove per jos interneto svetainę.

Atliko patikrą, iškvietė kenkėjų kontrolės specialistus

Delfi susisiekus su „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovu Antanu Bubneliu, jis tikino, jos švara parduotuvėse ir produktų sauga įmonėje yra aukščiausio prioriteto klausimas, o duonos bei kitų kepinių skyriai visose parduotuvėse yra kasdien tvarkomi ir valomi.

Antanas Bubnelis

„Informacija apie higienos svarbą ir tam numatytus procesus yra įtraukti į visų parduotuvių darbuotojų mokymus. Visose „Lidl“ parduotuvėse pagal nustatytą ir griežtai kontroliuojamą grafiką lankosi kenkėjų kontrolės specialistai. Gavus informacijos apie šioje „Lidl“ parduotuvėje užfiksuotą vabzdį, kepinių skyriuje buvo padaryta papildoma patikra. Jokių kenkėjų ar jų buvimo pėdsakų nebuvo užfiksuota“, – komentavo A. Bubnelis.

Jo teigimu, buvo atliktas ir kepinių skyriaus valymas, papildomai į parduotuvę iškviesti kenkėjų kontrolės specialistai.

„Apgailestaujame dėl nemalonios klientų patirties mūsų parduotuvėje. Ateityje klientų apie pastebėtus kenkėjus prašome pranešti parduotuvės darbuotojui arba „Lidl“ klientų aptarnavimų komandai internetu ar nemokamu telefonu“, – sakė atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)