J. McGowanas lankėsi „McDonald‘s“ restoranuose visame pasaulyje – nuo Jungtinės Karalystės iki Japonijos, nuo Kataro iki Havajų. Įdomu tai, kad kiekvienoje šalyje skiriasi ir minėtojo greitojo restorano valgiaraštis.

The Independent“ vyras susitiko papasakoti, kokiuose pasaulio kampeliuose veikia patys geriausi „McDonald‘s“ restoranai ir kokių įdomių patiekalų ten galima užsisakyti.

Tailandas

„Man labiausiai patinka patiekalai iš ryžių, nes tai nėra maistas, kurį galima valgyti rankomis. Tai malonus išskirtinumas „McDonald‘s“ restoranuose. Tailando greitojo maisto restoranų favoritai – ryžiai ir vištienos sparneliai. Be to, ten manęs nepaliauja manęs stebinti ir pikantiški pyragai. Greitojo maisto restoranai dažniausiai siūlo saldžių pyragų desertui, o čia jie visai kitokie. Gardi alternatyva“, – teigia J. McGowanas.

Honkongas

„Honkongo „McDonald's“ pusryčių valgiaraštis man visada maloni staigmena. Ypatingai sriubos – tai vienas keisčiausių patiekalų greitojo maisto restoranui. Kiek pamenu, tai buvo bene pirmoji mano nuostaba „McDonald‘s“ restorane.

Pirmą kartą jos paragavau dar prieš pradėdamas rašyti tinklaraštį. Tiesą sakant, tai vienas iš patiekalų, kuriuos esu užsisakęs daugiau nei kartą – man labai patinka“, – sako greitojo maisto ekspertas.

Šri Lanka

„Pusryčių sumuštinis „Seeni Sambol“ labai įsimintinas. Daugiau niekur kitur visame pasaulyje man neteko ragauti patiekalo su džiovinta žuvimi“, – sako J. McGowanas.

„Tai nuostabus vietos virtuvės skonių derinys - būtent to unikalumo elemento aš visada ir ieškau. Be to, tai buvo vienas aštriausių mano kada nors „McDonald‘s“ ragautų patiekalų, o aštrus maistas man labai patinka!“, – tvirtina maisto žinovas.

Keliaudamas po „McDonald‘s“ restoranus visame pasaulyje, J. McGowanas ragavo ne vieną itin keistą ir netikėtą patiekalą.

Vienas iš tokių – Japonijoje skanautos „Cherry Blossom Pink Seaweed“ gruzdintos bulvytės. Vyšnių žiedų ir jūros dumblių skonių kombinacija, anot J. McGowano, jį labai maloniai nustebino.

Japonijos „McDonald‘s“ restoranai taip pat didžiuojasi ir „McChocolate Potato“ gruzdintomis bulvytėmis, kurios patiekiamos su ypatingu šokolado padažu.

Anot greitojo maisto restoranų eksperto, bulvės ir šokoladas Japonijoje tikrai nėra neįprastas derinys.

Žinovas šioms bulvytėms skyrė 3,5 balo iš 5: „Jose buvo idealus kiekis druskos – tiek, kiek reikia. Idealiai derėjo skoniai – sūrumas ir saldumas. Bulvytės nebuvo per riebios“.

Singapūro „McDonald‘s“ galima užsisakyti gaivųjį gėrimą „Bubblegum McFizz“. Singapūre kramtomoji guma uždrausta, tad tai gana paklausi alternatyva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)