Kaip informuojama, tai – naujo vardo SPA VILNIUS įmonių grupės viešbutis, įsikūręs prie Palangos bažnyčios, Vytauto g. 88a.

Svečius pasitiks 30 kambarių, baseino ir pirčių erdvė, SPA paslaugų zona bei unikalus to paties pavadinimo restoranas, atviras ir visiems miesto svečiams.

Rašoma, kad viešbučio „Monist“ pavadinimas atspindi unikalų požiūrį į poilsį ir atsipalaidavimą. Nors terminas monizmas paprastai reiškia filosofinį tikėjimą visų dalykų vienove, šiame viešbučio kontekste jis reiškia holistinį požiūrį į svečių patirtį. Kūnas, protas ir siela yra glaudžiai susiję ir tikras poilsis reikalauja dėmesio visiems trims.

Prekės ženklas ir svečių patirties kelionė yra sukurti taip, kad įkūnytų šį monistinį požiūrį, pasiūlant svečiams erdvę, kurioje jie gali pabėgti nuo kasdienio gyvenimo triukšmo ir atkurti ryšį su savimi ir juos supančiu pasauliu.

Palanga keičia savo veidą, žmonės atranda ją iš naujo. Būtent ne sezono metu – ji unikali, tarsi hipnotizuojanti ir nukelianti į visai kitokį, lėtesnio laiko, pasaulį. Čia galima rasti viską, ko reikia kokybiškam poilsiui ar darbui, atitrūkstant nuo rutinos: pasivaikščiojimus pajūriu, ramybę, kokybišką maistą ir atotrūkį nuo didmiesčių šurmulio“, – sakė SPA VILNIUS įmonių grupės vadovas Rokas Navickas.

„Monist“ kaip ir priklauso boutique viešbučiui yra mažas, stilingas, šarmingas. Teigiama, kad visa viešbučio aura atsiskleis būtent ne sezono metu. Čia nuoširdiems pokalbiams ar netrukdomam skaitymui jaukų kampelį svečiai ras bendroje erdvėje, kuri pakvies susiburti prie židinio.

Siekiantys pažinti kitokią Palangą svečiai su mažiau įprastomis, dar neaplankytomis, tarsi užslėptomis vietomis galės susipažinti vartydami „Palangos gidą“. Jas pasiekti galima pėsčiomis ar dviračiais.

SPA masažo specialistus ruošė SPA VILNIUS apdovanojimus pelnę meistrai, tad svečias galės čia rasti ir dalelę SPA VILNIUS.

Išskirtinis viešbutyje įsikūręs to paties vardo restoranas taip pat suteiks nepakartojamų pojūčių. Koncepciją ruošė ir išskirtinius skonius kurs 16 metų patirtį turinti virtuvės šefė Eglė Kaminskaitė, dirbusi su garsiais restoranais Vilniuje bei patirtį gilinusi Norvegijoje bei Ispanijoje. Meniu vyraus sezoniškumas ir vietos produkcija: nuo rabarbarų vasarą iki miško gėrybių rudenį.

„Mane pačią ypatingai domina mūsų istorija, šaknys, baltų kultūra. Deja, sovietmetis lietuvišką virtuvę pakoregavo atimdamas mūsų tikrąjį identitetą. Mūsų vizija – grąžinti patiekalams lietuvišką prigimtį, tuo pačiu skiriant didelį dėmesį vietos produktams, humaniškai ir ekologiškai auginamai produkcijai iš vietinių nedidelių ūkių“, – pasakojo E. Kaminskaitė.

„Monist“ papildo SPA VILNIUS įmonių grupę, prisijungdamas prie SPA VILNIUS Druskininkuose, Anykščiuose ir dienos SPA centro Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją