Planuojama susijungimo registravimo data yra spalio 31 diena. Užbaigęs procesą, „OP Corporate Bank“ paskirstys prijungiamų antrinių įmonių turtą ir įsipareigojimus esamiems banko filialams Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, teigiama banko pranešime.

„Perėję prie naujos organizacinės struktūros, būsime efektyvesni ir lankstesni, greičiau prisitaikysime prie Lietuvos ir viso Baltijos bei Šiaurės šalių regiono ateities bankininkystės iššūkių. Tai mūsų namų rinkos dalis, gerai suprantame čia veikiančių įmonių poreikius ir verslo aplinką, todėl ir toliau būsime patikimas ir ilgalaikis Lietuvos verslo finansų partneris“, – pranešime sakė „OP Corporate Bank“ Baltijos šalių vadovas Matias Huhtala.

Po prijungimo esamiems lizingo bendrovės klientams sutarčių sąlygos nesikeis, jos automatiškai bus perkeltos į banką. Visi Lietuvos „OP Finance“ darbuotojai pereis dirbti į „OP Corporate Bank“ Lietuvos filialą.

„OP Corporate Bank“ plc yra didžiausios Suomijos finansinių paslaugų grupės „OP Financial Group“ dalis. Grupę sudaro OP kooperatiniai bankai ir grupės centrinė institucija „OP Cooperative” su savo padaliniais ir antrinėmis įmonėmis. „OP Corporate Bank“ yra vienas pagrindinių bankų, kurio paslaugomis naudojasi Suomijos korporacijos ir institucijos. Bankas veikia ir namų rinka laiko Suomiją, Estiją, Latviją ir Lietuvą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją