„Visos privačių klientų kurjerinės siuntos, kurios turi būti pristatytos konkrečiu adresu Raseinių mieste, bus nukreiptos į artimiausią nurodytam adresui laisvą paštomatą be išankstinio perspėjimo“, – pranešė bendrovė.

Kurjerinės siuntos, skirtos į Raseinių rajoną, ir toliau bus pristatomos nurodytu adresu, jei to pageidaus klientas. Bendrovė, atsižvelgdama į klientų galimybes atsiimti siuntą paštomate, rekomenduos siuntas peradresuoti į paštomatą (gavus kliento sutikimą).

„Omniva LT“ nurodo, kad visos siuntos, kurios turėjo būti pristatytos į paštomatus, ir toliau bus pristatomos į nurodytą arba artimiausią laisvą paštomatą. Jeigu klientas dėl karantino sąlygų negalės atsiimti siuntos iš paštomato ar dėl kitų priežasčių neturės galimybių nuvykti iki paštomato, bendrovė kvies jį užpildyti internetinę užklausą, esančią „Omniva LT“ tinklalapyje.

Dėl nepalankios epidemiologinės koronaviruso situacijos Vyriausybė paskelbė karantiną Raseinių rajono savivaldybėje. Karantino režimo trukmė – nuo šių metų spalio 9 dienos 00.00 val. iki spalio 23 dienos 24.00 val.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)