„Tikime, kad jo ilgametė patirtis vadovaujant tarptautinėms organizacijoms, aviacijos, turizmo ir technologijų rinkų išmanymas bei asmeninės savybės bus itin vertingos dar labiau stiprinant bendrovės pozicijas Baltijos šalyse ir siekiant vertės klientams, partneriams bei akcininkams“, – sako „Novaturo“ grupės valdybos pirmininkas Gediminas Almantas.

„Su dideliu entuziazmu jungiuosi prie bendrovės komandos, nes turizmo sektorių vertinu kaip dinamišką ir asmeniškai man itin įdomų. Tuo pačiu, organizuotas turizmas turi didelį skaitmenizuotų sprendimų pritaikymo potencialą, tad neabejoju, kad mano patirtis dirbant technologijų industrijoje galėtų padėti kuriant naujas skaitmenines patirtis „Novaturo“ grupėje“, – sako Kristijonas Kaikaris.

Pastaruosius trejus metus K. Kaikaris vadovavo automobilių dalinimosi paslaugų bendrovei „CityBee“.

Prieš tai jis beveik trejus metus ėjo užsakomųjų skrydžių bendrovės „Small Planet Airlines“ generalinio direktoriaus pareigas.

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, K. Kaikaris didelę dalį savo karjeros dirbo IT sektoriuje – po ketverius metus vadovavo tarptautinių technologinių kompanijų „Microsoft“ bei „Oracle“ atstovybėms Lietuvoje, taip pat ėjo asociacijos „Infobalt“ prezidento ir valdybos nario pareigas, yra dirbęs IBM įmonės pardavimų skyriuje.

„Novaturo“ grupės valdybos pirmininkas taip pat padėkojo ligšioliniam grupės vadovui Vitalij Rakovski, kuris bendrovei vadovavo nuo 2022 m. pradžios.

„Drauge su komanda jis daug prisidėjo prie to, kad „Novaturas“ sugrįžtų į pelningos veiklos ir augimo kelią. Linkime Vitalij sėkmės jo ateities planuose“, – sakė G. Almantas.

„Novaturo“ grupė per šių metų pirmus devynis mėnesius gavo 166,8 mln. eurų pajamų (+7,6 proc. daugiau nei atitinkamu laikotarpiu pernai). Bendrovės devynių mėnesių EBITDA pasiekė 7,9 mln. eurų, o grynasis pelnas – 6,4 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją