„Toks jausmas, tarsi skambini VMI, sukasi ratelis, o tau vis: prašome palaukti. Į kitus renginius, lygiai tokia pati nesąmonė. Serveriai neatlaiko“, – socialiniame tinkle komentavo žmonės.

Kiti buvo pikti, kad negali pamatyti, kelinti eilėje laukia.

„Kodėl nerodo eilės numerio. Pasaulinėje prekyboje bent žinai kelintas esi eilėje, ar išvis verta laukti, nes gali būti ir 5431, ir 153865“, – kalbėjo mergina.

Dalis teigė, kad sistema taip veikia jau ne pirmą kartą.

„Taip buvo ir prieš „Imagine Dragons“ koncertą, išlaukti reikia kantriai“, – teigė skaitytojai.

Mergina komentavo, kad eilėje bilietų internetinėje platformoje laukia jau 40 minučių.

„Klausykite, tai jau kažkaip nenormalu“, – sakė ji.

Edas Sheeranas

Bilietai.lt atstovai socialiniame tinkle ramino norinčius įsigyti bilietus.

„Puslapis veikia ir funkcionuoja. Norėdami išlaikyti vietą eilėje neatnaujinkite ir neišjunkite puslapio. Puslapis bus atnaujintas automatiškai“, – teigė jie.

Taip pat buvo aiškinama bendra tvarka.

„Dėl itin didelio susidomėjusių Edo Sheerano koncerto bilietais srauto, norintieji įsigyti bilietą į renginį yra pastatomi į virtualią eilę. Tai yra įprasta tokių didelių renginių bilietų prekybos pasaulinė praktika, kuria siekiama suteikti kuo kokybiškesnę bilietų pirkimo paslaugą vartotojui. Ačiū už jūsų supratingumą“, – teigė atstovai.

Prisijungus po valandos, nuo to, kai atsidarė prekyba, galima matyti kad likę tik pavieniai bilietai brangiausiose eilėse. Pigiausi bilietai pardavinėjami po 88,20 Eur, daugiau laisvų vietų dar įmanoma rasti už šią kainą tolimiausiuose sektoriuose ir vietose. Stovimas bilietas parduodamas už 92,20 Eur.

Delfi susisiekė su su Bilietai.lt. Gavę išsamesnį komentarą papildysime.

Delfi primena, kad 2024 m. rugpjūčio 3 d. Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione organizuojamas atlikėjo koncertas – vienintelis Edo Sheerano gastrolių turo pasirodymas visame Baltijos regione. Kaip buvo skelbta, jau dabar žinoma, kad kaip ypatingas svečias koncerte Kaune pasirodys ir britų dainininkas Calumas Scottas, tačiau labai tikėtina, jog jis nebus vienintelis svečias scenoje.

Prieš bilietų pardavimą koncerto organizatoriai priminė, kad įsigyjami bilietai bus personalizuoti.

„Perkant bilietus raginame įsitikinti, kad teisingai suvedėte savo asmens duomenis – prie įėjimo į koncertą bus tikrinami ne tik bilietai, bet ir asmens dokumentai. Vienas asmuo galės įsigyti ne daugiau kaip 6 bilietus, visi, nusipirkę bilietus, jų sulauks artėjant renginiui,“ – sako Edo Sheerano koncerto organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)