Bendrovei „Supermaistas“ Vilniaus miesto savivaldybė nepratęsė sutarties dėl žemės nuomos Vilniaus ir Liejyklos gatvių sankirtų skvere.

Įmonei savivaldybė laišku atsakė, kad iki lapkričio 15 d. ji turi savo lėšomis išardyti lauko kavinę, sutvarkyti jos aplinką. Taip pat įmonei pranešta, kad Vilniaus savivaldybė skelbs konkursus lauko kavinėms įrengi ir eksploatuoti.

Bendrovė tokiu sprendimu yra pasipiktinusi, nes pateikė savivaldybei naują projektą dėl lauko kavinės įrengimo, tiesa, įmonė pripažįsta, kad iš dalies kavinė buvo įrengta nesuderinus su savivaldybe.

„Vienintelis nesuderintas dalykas buvo medinių lentučių pakyla, po lankytojų kojomis, tam, kad stalai stovėtu stabiliau, - rašė įmonės vadovas Karolis Jaruševičius. - Kaip mums pažiūrėti į savo 10-ies darbuotojų akis, kuriuos busime priversti atleisti?“

Prie kavinės yra pastatytas plakatas su kaltinimu Vilniaus miesto tarybos nariui Mykolui Majauskui ir pakabinti įmonės drabužiais aprengti manekenai.

M. Majauskas DELFI komentavo, kad įmonė pažeidimų yra padariusi ne vieną: inicijavo savavališkas statybas, taip pat prekiavo naktį, nors tam neturėjo teisės, už tai buvo bausta ir galiausiai savivaldybė nusprendė įmonei neišduoti leidimo veikti toliau.
Kavinė Vilniaus gatvėje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)