„NDX Energija“ turi nemažai bendrovių valdymo patirties ir tikisi, kad tai padės padidinti bendrovės pelningumą“, – teigiama bendrovės skelbime apie pirkimą.

„NDX Energija“ nori pasiūlyti 7,2 zloto (apytikriai 6,29 lito) už akciją, o dabartinė rinkos kaina yra 7,07 zloto (6,17 lito).

„Manau, kad kaina, kuri mažai skiriasi nuo rinkos kainos, vargu ar įkvėps investuotojus perparduoti savo akcijas, – pasakė DM PKO BP analitikė Monika Kalwasinska. – „NDX Energija“ turės pasiūlyti papildomą priemoką“.

Ji pridūrė, kad „Mispol“ dabar naudojasi sėkme po užtrukusio nepelningo laikotarpio. „Naujoji strategija pagerins rezultatus ir kompanijos vertė per ateinančius kelerius metus turėtų išaugti, todėl aš reziumuoju, kad pasiūlymas nebus priimtas.“

DELFI primena, kad 2009 m. gruodžio 4 d. Vyriausybė su „NDX energija“ pasirašė sutartį, kuria panaikino bendrovę „Leo LT” ir sutarė dėl investuotojo sukūrimo sutarčių nutraukimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją