Nepaisant nesklandumų ir nusivylimo, prekybos tinklo atstovai teigia, kad trečiadienį atvykusiems, bet neaptarnautiems klientams, žala bus kompensuota.

Įmonės atstovai skelbia, kad kiekvienam iki gruodžio 20 dienos, atvyksiančiam į parduotuvę Šiauliuose, apsiperkančiam už 25 Eur ar daugiau ir išsaugančiam apsipirkimo čekį, bus suteikiama 4 Eur nuolaida sekančiam apsipirkimui – tai turėtų kompensuoti transporto išlaidas (viešojo transporto vienkartinio bilieto kaina Šiauliuose – 1 Eur).

„Nepaisant visų mūsų pastangų ir pasiruošimo, mūsų parduotuvės sistemose iškilo nenumatytų techninių kliūčių, kurioms ištaisyti prireiks net kelių dienų. Buvo sunku žiūrėti į klientus, kurie atvykę negalėjo apsipirkti.

Jaučiame įsipareigojimą suteikti jiems geriausią galimą patirtį ir kompensuoti transporto išlaidas bei sugaištą laiką. Atsiprašome už visus sukeltus nepatogumus ir tikimės, kad mums itin svarbi šiauliečių bendruomenė suteiks antrąjį šansą“, – kalba Justas Poderis, prekybos tinklo „Maisto Logistikos Centras“ vadovas.

Problema kilo dėl nesklandumų IT sistemoje

„Maisto Logistikos Centras“ paskelbęs apie naujosios parduotuvės Šiauliuose atidarymą, paskelbė ir apie naująją kainų politiką, kuomet perkant didesnį kiekį prekių, jų vienetai kainuoja mažiau. Dėl naujosios kainodaros, įmonei teko pritaikyti ir naujas IT sistemas.

„Atidarymo metu žmonės užplūdo mūsų kasas ir sistemos nustojo veikti, dėl ko nebegalėjome skenuoti ir pardavinėti prekių. Teko priimti nemalonų sprendimą – parduotuvę uždaryti ir jos oficialų atidarymą perkelti į gruodžio 16 dieną – iki to laiko IT sistemos jau bus galutinai paruoštos“, – komentuoja J. Poderis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)