„Jau šešiolika metų esu „Rimi“ organizacijos dalimi ir kasdien savo darbais prisidedu prie įmonės sėkmės bei augimo. Labai vertinu tai, kad „Rimi“ galiu augti kaip profesionalė. Kadangi anksčiau ėjau kategorijų grupės vadovės pareigas, man puikiai pažįstama tiek elektroninės komercijos, tiek operacijų sritys. Esu įsitikinusi, kad e. parduotuvė „Rimi.lt“ turi daug potencialo augti ir toliau, atitikti besikeičiančius vartotojų lūkesčius, tapti dar patogesnė ir prieinamesnė.

Tad kartu su komanda ir toliau nuosekliai stiprinsime sinergiją tarp fizinių parduotuvių ir elektroninės prekybos, efektyvinsime mūsų darbą, taikydami pažangius valdymo metodus, ir sieksime, kad kuo daugiau mūsų pirkėjų įgautų daugiakanalę apsipirkimo patirtį“, – sako naujas pareigas pradėjusi eiti M. Petraševičienė.

„Margaritą labai vertiname kaip lojalią ir patikimą savo srities profesionalę, ji pasižymi dideliu iniciatyvumu, rūpesčiu žmonėmis ir komanda, neblėstančiu optimizmu, tad ji tikra „Rimi“ ambasadorė.

Tikime, kad visas šias savybes bei ryžtą ji išnaudos svarbiems el. komercijos tikslams pasiekti“, – sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius V. Lukoševičius.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 79 mažmeninės prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvės bei e. parduotuvė „Rimi.lt“, bendrovėje dirba daugiau nei 3 300 darbuotojų. „Rimi“ šiemet tęsia savo plėtros planą, kuriame numatyta iki 2023 m. fizinių parduotuvių skaičių padidinti iki 100.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)