Norfa“ atstovas tikino, kad Vilniaus senamiestyje ir tose zonose, kurios aktualios NATO viršūnių susitikimui, dirba tik viena jų parduotuvė, esanti prie pat „Litexpo“ parodų rūmų.

Kaip aiškino, kol kas galutinis sprendimas dar nepriimtas, tačiau, greičiausiai, kad ši parduotuvė liepos 11-12 dienomis liks uždarytomis durimis ir išvis nedirbs.

„Sprendimas dar nepriimtas, bet tikriausiai nedirbsime. Dar turime laiko nuspręsti, bet greičiausiai nedirbsime“, – pakartojo jis.

„Iki Lietuva“ atstovė Vaida Budrienė aiškino, kad jų pasiruošimo viršūnių susitikimui planuose – maisto produktų kiekių didinimai.

„Turime nemažai parduotuvių, daugiausia „IKI Express“ formato, Vilniaus centre, tad ribojimai mus tikrai paveiks.

Kita vertus, nepanikuojame, o tam rimtai ruošiamės. Sekame skelbiamus atnaujinimus, bendraujame su atsakingomis institucijomis. Esame pakankamai ramūs, kad pagal eismo ribojimus perdėlioję savo logistiką į šias parduotuves, lentynos nebus tuščios ir tiek mieste likę vilniečiai, tiek svečiai galės nusipirkti užkandžių, įvairių gėrimų, suvenyrų.

Produktų kiekius ketiname šiek tiek padidinti, kad visi apsilankę „Iki“ parduotuvėse išeitų ne tuščiomis“, – teigė ji.

„Rimi“ Lietuva Ryšių su visuomene ir korporatyvinės atsakomybės vadovė Eglė Krasauskienė teigė, kad kol kas sprendimai dėl galimų pokyčių dar nepriimti.

„Šiuo metu renkame informaciją apie vyksiantį NATO viršūnių susitikimą ir galimus pasikeitimus, kol kas jokių sprendimų nesame priėmę, tačiau kai tik turėsime duomenis – būtinai jais pasidalinsime, kad mūsų klientai kiek įmanoma anksčiau būtų informuoti apie pokyčius, jog galėtų apsipirkti jiems priimtiniausiu būdu“, – sakė atstovė.

Planuojantiems lankytis „Lidl Lietuva“ parduotuvėse, kaip tikino atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė, reikia žinoti, kad parduotuvės planuoja dirbti prastu grafiku.

„Tik viena mūsų parduotuvė, esanti Gedimino pr., patenka į zoną, kurioje per NATO šalių suvažiavimą bus ribojamas eismas, tačiau darbo laikui tai įtakos neturės.

Dėsime visas pastangas, kad savo pirkėjams tomis dienomis galėtume užtikrinti patogų apsipirkimą, pilną asortimentą ir pirkėjai galimų nepatogumų net nepajustų“, – teigė ji.

Panašiai kalbėjo ir „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

„NATO viršūnių susitikimo metu būsimi ribojimai Vilniuje palies 7 prekybos tinklo „Maxima“ parduotuves. Visos į ribojimų zoną patenkančios parduotuvės dirbs įprastu laiku.

Užtikrinsime, kad NATO renginio metu į mūsų parduotuvės prekių tiekimas nesutriktų ir pirkėjai rastų visas būtinąsias bei aktualias prekes“, – sakė atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)