Gali nežymiai koreguotis aptarnavimo laikas

Kaip pranešė Vilniaus miesto savivaldybė, NATO viršūnių susitikimo metu eismo ribojimai apims Senamiestį, dalį miesto centro ir Vilniaus oro uosto teritorijos, taip pat Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ prieigas, rašoma bendrovės pranešime.

„Ecoservice“ aptarnauja ir mišrias komunalines atliekas veža iš Vilniaus antrosios (Antakalnis-Naujoji Vilnia) ir ketvirtosios (Pašilaičiai-Lazdynai) zonos. Kaip teigia Daiva Skrupskelienė, „Ecoservice“ atliekų surinkimo verslo direktorė, NATO viršūnių susitikimo metu konteinerių aptarnavimo datos šiose zonose išliks tokios pačios.

„Antrosios zonos gyventojai su jokiais nepatogumais nesusidurs, nedidelių pokyčių gali pajusti ketvirtosios zonos gyventojai. NATO susitikimas vyks būtent ketvirtojoje zonoje esančiame parodų ir kongresų centre „Litexpo“, kai kuriose gatvėse liepos 10-13 d. bus ribojamas eismas. Dėl eismo ribojimų kai kuriose gatvėse mūsų transportui gali tekti važiuoti kitokiu maršrutu, dėl ko nežymiai gali keistis konteinerių aptarnavimo laikas, tačiau dėsime visas pastangas, kad gyventojai išvengtų didesnių nepatogumų“, – sako D. Skrupskelienė.

Primena pasirūpinti anksto

Taip pat numanoma, kad susitikimo metu dalis vilniečių yra nusprendę išvykti iš miesto, todėl, D. Skrupskelienės teigimu, individualių namų savininkai, norintys, kad jų konteineriai būtų aptarnauti numatytą dieną, jų išstūmimu turėtų pasirūpinti iš anksto.

Tuo metu penktojoje zonoje, Naujamiestyje ir Senamiestyje, kur „Ecoservice“ rūpinasi statybinių ir gamybinių atliekų išvežimu, liepos 10-12 dienomis bus taikomi eismo ribojimai, todėl šių atliekų išvežimas nebus vykdomas – juo reikėtų pasirūpinti iš anksto arba atidėti vėlesniam laikui.

Pasak D. Skrupskelienės, atitinkamoms instancijoms bendrovė yra pateikusi visą transporto priemonių ir darbuotojų sąrašą, kad galėtų patekti į tam tikras zonas ir vykdyti darbus, kad šis neeilinis įvykis Vilniuje miesto gyventojams ir svečiams vyktų be didesnių nepatogumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją