Kaip informuoja „Telia“, po netikėtų teroristinės grupuotės „Hamas“ išpuolių prieš Izraelį ir dėl šalyje kilusių neramumų, operatoriaus klientai savaitę laiko galės nemokamai skambinti ir naudoti mobiliuosius duomenis bei siųsti SMS žinutes į ir iš Izraelio bei Palestinos. Nuliniai ryšio tarifai su Izraeliu galioja nuo spalio 7 d. 00:00 iki spalio 13 d. 23:59 valandos.

„Su didele užuojauta Izraelio žmonės reiškiame jiems savo palaikymą ir jungiame nemoką ryšį visiems savo klientams, norintiems susiekti su savo artimaisiais Izraelyje ir Palestinoje arba išvykusiems į šią šalį. Mažiausiai savaitę tarptautiniai skambučiai iš Lietuvos į Izraelį arba atvirkščiai nieko nekainuos“, – sako „Telia“ verslo klientų vadovas Daniel Karpovič.

Pažymėtina, kad nemokami skambučiai ir SMS galioja visiems „Telia“ privatiems ir verslo klientams bei turintiems išankstinio mokėjimo korteles „Ežys“ ir „Ekstra“.

„Įvykiai Izraelyje sukrėtė mus visus. Rūpinamės savo klientais, taip pat visais geros valios žmonėmis šiuo išskirtinai skaudžiu metu, todėl visą savaitę nuo šio vakaro mūsų klientai galės nemokamai naudotis mobiliaisiais duomenimis, skambinti ir siųsti trumpąsias žinutes į ir iš Izraelio, taip pat Palestinos“, – sako „Bitės“ generalinis direktorius Gintas Butėnas.

Mobilaus operatoriaus „Bitė“ klientai šiomis paslaugomis taip pat galės naudotis iki spalio 13 d. 23:59 valandos.

Apie nemokamus skambučius ir SMS į Izraelį pranešė ir „Tele2“.

„Tele2“ nuo spalio 7 d. kompensuoja tarptautinio ryšio pokalbius ir žinutes į Izraelį. Kompensacija taip pat galioja ir tarptinkliniam ryšiui – nemokamai skambinti, rašyti žinutes ir naudotis internetu gali šiuo metu Izraelyje esantys „Tele2“ klientai. Skambučių, SMS ir interneto duomenų kaštai mobiliojo ryšio operatoriaus tinkle kompensuojami privatiems ir verslo klientams.

„Įvykiai, nutikę Izraelyje, sukrėtė kiekvieną iš mūsų. Suprantame, kaip svarbu tokią akimirką palaikyti ryšį su artimaisiais, todėl kompensuojame skambučius ir žinutes tiek esantiems Izraelyje, tiek skambinantiems į šią šalį“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Tarptautinio ir tarptinklinio ryšio skambučiai, SMS ir tarptinkliniai interneto duomenys „Tele2" klientams bus kompensuojami iki spalio 14 d. 23 val. 59 min.

Operatorius tokį sprendimą priėmė reaguodamas į situaciją Izraelyje, kuomet teroristinė grupuotė „Hamas“ šalyje įvykdė teroristinius išpuolius.

„Tele2“ privatiems ir verslo klientams papildomų veiksmų imtis nereikia – kompensacija už šį laikotarpį bus pritaikyta mėnesio pabaigoje, išrašant sąskaitą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją