Bendrovė praneša, kad per 360 dienų atliks projektavimo darbus ir rekonstruos aikštę prie NATO lėktuvų angaro, taip pat įgyvendins lėktuvų riedėjimo tako rekonstrukcijos darbus. Projekto vertė siekia daugiau nei 2 mln. eurų; įgyvendinus projektą bus rekonstruota 8 400 kv. m asfalto dangos ir įrengta drenažo sistema.

Projekto užsakovas yra NATO perkančioji organizacija NSPA, projektą finansuoja JAV karinių pajėgų vyriausioji vadavietė Europoje (EUCOM), įsikūrusi Štutgarte, Vokietijoje. „Mitnijos“ ir NSPA sutartis numato ir tolimesnio abiejų šalių bendradarbiavimo galimybę įgyvendinant kitus NSPA administruojamus projektus Lietuvoje.

Pranešime spaudai „Mitnijos“ generalinis direktorius Julius Gendvilis džiaugiasi, kad bendrovė sulaukė pasitikėjimą ja įrodančio užsakymo: „Mumis pasitiki ir mūsų paslaugomis naudojasi didžiausi Lietuvos ir užsienio investuotojai; dabar įrodėme, kad mūsų komanda gali pasitikėti ir svarbiausios tarptautinės organizacijos. Ypatingai didžiuojuosi savo komanda, kuri padarė viską, kad atitiktumėme griežtus ir sudėtingus NSPA atrankos kriterijus. Dalyvaudami šiame projektavimo ir statybos konkurse neabejotinai patobulėjome, nes konkurso procedūros buvo ypač sudėtingos. Žinoma, pasididžiavimo jausmą skatina ir tai, jog galime dalyvauti Lietuvos sąjungininkų darbuose stiprinant mūsų šalies saugumą.“

Mitnijos generalinis direktorius Julius Gendvilis

Apie „Mitniją“

„Mitnija“ šiuo metu stato du naujus 25 000 kv. m biurų pastatus „Technopolis Ozas“ biurų miestelyje Vilniuje; šešias parduotuves savo nuolatiniam klientui „Lidl“; beveik 12 000 kv. m biurų pastatą ir prekybos centrą kitam savo nuolatiniam klientui – „Maxima LT“; 13 000 kv. m cementinių dailylenčių gamyklą kompanijai „Eternit Baltic“, taip pat įgyvendina kitus projektus. Šiuo metu užsakymų portfelyje „Mitnija“ yra sukaupusi užsakymų už daugiau nei 72 mln. eurų.

„Mitnija“ yra viena didžiausių statybos kompanijų Lietuvoje. 2015 m. bendrovės apyvarta siekė 63,5 mln. eurų, joje dirba daugiau nei 330 darbuotojų. „Mitnija“ stato komercinės, gyvenamosios ir gamybinės paskirties projektus, taip pat ypatingą dėmesį skiria geležinkelių bei kitų infrastruktūros objektų statybai. „Mitnija“ sertifikuota ir dirba pagal tarptautinius ISO 9001 kokybės ir 14001 aplinkos apsaugos vadybos standartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)